Ochrana súkromia

Ochrana osobných údajov

 

  1. TOTOŽNOSŤ A KONTAKTNÉ ÚDAJE SPRÁVCU
    1. Správcom Vašich osobných údajov je spoločnosť:

JUKAN, s.r.o.

Budovateľská 50

080 01 Prešov

 

(ďalej len "správca").
 

  1. Kontaktné údaje správcu sú nasledujúce:

tel.: 0950 429 221

e-mail: info@jukanshop.com
 

  1. Správca nemenoval poverenca pre ochranu osobných údajov


 

  1. ZÁKONNÝ DÔVOD SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV
    1. Zákonným dôvodom spracovania Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "nariadenie").


 

  1. ÚČEL SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV
    1. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je spracovanie objednávky, vystavenie daňového dokladu, doručenie tovaru, zasielanie obchodných oznámení týkajúcich sa Vašej objednávky, marketingových aktivít správcom, u registrovaných zákazníkov – evidencia za účelom vedenia užívateľských profilov na stránke www.jukanshop.com, evidencia objednávok pre prípad reklamácie zo strany zákazníka, zasielanie elektronických správ o akčných ponukách a novinkách (v prípade, že o to prejavíte záujem aktivovaním newslettera).


 

  1. Zo strany správcu nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle čl. 22 nariadenia.

 

 

  1. DOBA ULOŽENIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

  1. Doba, po ktorú budú Vaše osobné údaje správcom uložené, je 5 rokov, najdlhšie však do odvolania Vášho súhlasu so spracovaním osobných údajov (na tento účel spracovania).


 

  1. ĎALŠÍ PRÍJEMCOVIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

  1. Ďalšími príjemcami Vašich osobných údajov budú firmy Sunlight systems s.r.o. (prevádzkovateľ ehsopového systému), Slovenská pošta, a.s., Slovak Parcel Service s.r.o., GLS General Logistics System Slovakia s.r.o., Zásielkovňa s.r.o., PayPal (platobný systém), GoPay s.r.o. (platobná brána), Google Analytics + Adwords, Facebook, Inc.,

 

  1. PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJOV

 

  1. Za podmienok stanovených v nariadení máte právo požadovať od správcu prístup k Vašim osobným údajom, právo na opravu alebo vymazanie Vašich osobných údajov, prípadne obmedzenie ich spracovania, právo namietať proti spracovaniu Vašich osobných údajov, a ďalej právo na prenosnosť Vašich osobných údajov.

 

  1. Máte právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov daný správcovi. Týmto však nie je dotknutá zákonnosť spracovania Vašich osobných údajov pred takýmto odvolaním súhlasu. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov môžete odvolať na email: info@jukanshop.com

 

  1. Ak by ste sa domnieval(a), že spracovaním Vašich osobných údajov bolo porušené alebo je porušované nariadenie, máte okrem iného právo podať sťažnosť dozornému úradu.

 

  1. Nemáte povinnosť poskytnúť osobné údaje nad rámec plnenia zmluvy.

 

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 18.5.2018.

 

 

E-shop je registrovaný na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky - registračné číslo 201405822.