Súhlas so spracovnaním osobných údajov

Súhlas so spracovaním osobných údajov

1.   Týmto udeľujete súhlas spoločnosti JUKAN, s.r.o. so sídlom Budovateľská 50, Prešov, IČO: 46350322, zapísanej v Obchodnom registri Okresný súd Prešov, vložka č.24939/ (ďalej len „Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe tých údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „Nariadenie“) spracovávala tieto osobné údaje:

-          meno a priezvisko

-          názov spoločnosti

-          adresa

-          e-mail

-          telefónne číslo

 

 

  1. ZÁKONNÝ DÔVOD SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV
    1. Zákonným dôvodom spracovania Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "nariadenie").


 

  1. ÚČEL SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účelom spracovania Vašich osobných údajov je spracovanie objednávky, vystavenie daňového dokladu, doručenie tovaru, zasielanie obchodných oznámení týkajúcich sa Vašej objednávky, marketingových aktivít správcom, u registrovaných zákazníkov – evidencia za účelom vedenia užívateľských profilov na stránke www.jukanshop.com, evidencia objednávok pre prípad reklamácie zo strany zákazníka, zasielanie elektronických správ o akčných ponukách a novinkách (v prípade, že o to prejavíte záujem aktivovaním newslettera).


 

Zo strany správcu nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle čl. 22 nariadenia.

 

 

  1. DOBA ULOŽENIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Doba, po ktorú budú Vaše osobné údaje správcom uložené, je 5 rokov, najdlhšie však do odvolania Vášho súhlasu so spracovaním osobných údajov (na tento účel spracovania).


 

  1. ĎALŠÍ PRÍJEMCOVIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Ďalšími príjemcami Vašich osobných údajov budú firmy Sunlight systems s.r.o. (prevádzkovateľ ehsopového systému), Slovenská pošta, a.s., Slovak Parcel Service s.r.o., GLS General Logistics System Slovakia s.r.o., Zásielkovňa s.r.o., PayPal (platobný systém), GoPay s.r.o. (platobná brána), Google Analytics + Adwords, Facebook, Inc.,

 

  1. PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJOV

 

Za podmienok stanovených v nariadení máte právo požadovať od správcu prístup k Vašim osobným údajom, právo na opravu alebo vymazanie Vašich osobných údajov, prípadne obmedzenie ich spracovania, právo namietať proti spracovaniu Vašich osobných údajov, a ďalej právo na prenosnosť Vašich osobných údajov.

 

Máte právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov daný správcovi. Týmto však nie je dotknutá zákonnosť spracovania Vašich osobných údajov pred takýmto odvolaním súhlasu. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov môžete odvolať na email: info@jukanshop.com

 

Ak by ste sa domnieval(a), že spracovaním Vašich osobných údajov bolo porušené alebo je porušované nariadenie, máte okrem iného právo podať sťažnosť dozornému úradu.

 

Nemáte povinnosť poskytnúť osobné údaje nad rámec plnenia zmluvy.

 

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 18.5.2018.

 

 

E-shop je registrovaný na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky - registračné číslo 201405822.